11 Nisan 2012 Çarşamba

ACHROMIN YÜZ VE VÜCUT LEKE GİDERİCİ KREM

Muhteşem memnun kaldığım bir ürünü paylaşıcam bugün sizinle. Uzun bir aradan sonra yazma fırsatı buldum. Saçımı boyatmak için kuaförüme gittigimde orda bulgaristandan gelen bir kadın cildimdeki güneş lekeleri için kağıda bir krem ismi yazıp vermişti. Ben bu zamana kadar cok cok iç açıcı bir sonuç alamadığım için kremlerden pek ciddiye almamıştım açıkcası krem gittigidiyorda denk geldi kargosuda satıcıya aitti alıp denemek istedim.. Bu zamana kadar kullandığım okadar para döktüğüm kremlerden çok çok daha iyi bir krem.. İlk kullanımımda yüzüm, yanaklarım yumusacık oldu. Şuan 2. tüp bitirmek üzereyim. En etkili sonuç 3 tüp kullanımdan sonra alınıyor özellikle belirtiyorum ama ben 2. tüpte olmama ragmen lekelerim cok hafif denecek kadar kaldı tabi bunun yanında haftada bir kere  cilt yapıma uygun maske yaptım kendime.Leke Problemi olanlara tavsiyem mutlaka kullanmalılar. Ürün hakkında bilgi veriyim.



Görünümüne önem verenlerin en büyük sorunlarından biri de cilt lekeleridir.
çil lekesi,güneş lekesi,doğum izleri,çatlaklar vs.
UV korumalıdır.
eke sorunlarının giderilmesi için çaba harcayan birçok firma gibi ALENMAK da, 117 yılık özel formülüyle, çeşitli ödüller kazanan ACHROMIN leke giderici serisini üretmiştir. 

ACHROMIN leke giderici serisinin tüm ürünleri; hamilelik, güneş yanıkları, yaşlılık ve çiller gibi birçok cilt lekelerinin giderilmesinde başarılı sonuçlar elde etmiştir.
 
 
 
ACHROMIN 45 ML
Yüzdeki ve vücuttaki koyu lekeleri (çiller, yaşlılık lekeleri, hamilelik sonrası lekeler, güneş yanığı lekeleri vs.) hızlı ve etkili bir biçimde giderilmesine yardımcı olur. Ürünün aktif bileşenleri (Malaclear,betakaroten) sayesinde melanin pigmentinin aşırı üretimi bloke edilir ve mükemmel leke açıcı etki sağlanır. Achromin Leke Açıcı Krem UV korumalı oluşu sayesinde uygulandığı her cilt tipi için dış etkenlere karşı mükemmel bir koruma kalkanı oluşturur. Çok hassas cilt tiplerinde kullanımında dahi oldukça nazik ve başarılı sonuçlar elde edildiği kanıtlanmıştır.
KULLANIM ŞEKLİ
Temiz ve kuru cilde dairesel masaj hareketleriyle krem iyice emilene kadar sabah ve akşam olmak üzere günde iki uygulanır.
MİKTARI

45 ml
Etken maddeler: cosmo c250, melaclear2, betakaroten

Cosmo C250
Vucudumuzda bulunan doğal amino asit türevlerinden oluşuyor. Cildin PH dengesini ve hücrelerinin kontrollu olarak büyümesini düzenler. Biyolojik açıdan çok fonksiyonu olan bir amino asit kullanıldığı yerler cilt leke kremleri, yüze parlaklık veren ürünlerde ve yüz sıkılaştırıcı kremlerinde.bu hammadde leke kremlerinde kullanıldığında vucutta lekeyi sağlayan tirosinaz enziminin çalışmasını engelliyor.Yani bir çeşit inhibitör (ilaç gibi). Bu şekilde cilt tonunu düzenliyor. Esmer lekeli insanlarda cosmo c250 içinde bulunduğu krem kıyaslamalı olarak 4 hafta boyunca belirli periyotlarda hastaların ciltlerine uygulanmış ve kojik asitten daha başarılı sonuçlar elde edilmiştir.

Melaclear2
Keratolic enzim içeren hidyo glikolic çözeltidir. Güçlü pigment yani koyu lekeleri sağlayan epidermal hücrelerin elimine edilmesini sağlar. Tirosinas enziminin (leke yapan enzim)vucuttaki aktifliğini kontrol ederek yani enzimin çalışmasını düzenleyerek cilt üzerindeki renklenmeyi giderir. Bu kimyasalın çalışmasını sağlayan içindeki diğer bileşikler yani Beta karoten glukonik asit ve oktandiol denilen bir alkol çeşidi. Bu üç ayrı bileşikte farklı şekillerde bu renk koyulaşmasını sağlayan tirosinaz enziminin aktivitesini düşürüyorlar. Cildin açılmasını ve parlaklaşmasını sağlıyorlar. Bu ürün tamamen tedavi edici özelliğe sahiptir.Hücresel yenilenmeyi hızlandırıyor.Ve bu tirosinas eniziminin neden olduğu reaksiyonu engeller.

Beta karoten
Serbest radikallerin nötralize edilmesine yardımcı olan güçlü bir antioksidandır.

6 haftalık düzenli kullanım esnasında cildinizin günden güne artan yumuşaklığı, elastikiyeti ve mükemmel görüntüsü sizi beklentilerinizin çok ötesinde bir sonuca ulaştıracaktır.


Alım yapmak isterseniz gittigidiyor üzerinden sizde alım yapabilirsiniz.
 

43 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. bende kullanıyorum cilde yumuşatıyor uzun süreli kullanımda cilt rengi açılıyor biraz ama lekeleri malasef yoketmiyor çok uğraşırsanız belki hafif koyuluğu gidebilir ama piysadaki hiçbir krem şu an lekeleri yok edemiyor.

    YanıtlaSil
  5. Bende achromin kullanıyorum.Satışı da var.Güneş ve çil lekelerimi yok denecek kadar azalttı.Mucize bir krem.Herkese tavsiye ederim.En ucuz ürün gittigidiyor üzerinden satılıyor.

    YanıtlaSil
  6. Yukarda kendi ürünü yapan achroactive max yalan söyleyip neden insanları kandırıyorsun.Ben daha geçen hafta aldım yasakda değil çünkü avrup ülkelerindede satılıyor halen reklam yapmak için insanları kullanmaktan bi vaz geçin artık.Bende achromin leke kreminin ikinci tüpünü kullanıyorum ve fevkalade bir şekilde hem güneşten koruyor hemde lekelerimi temizledi

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, ben bu urunu siparis ettim ama kullanim seklini bilmiyorum, sizin nasil kullaniyorsunuz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. YÜZÜNE SÜRECEKSİN HERHANGİ BİR NEMLENDİRİCİYİ KREMİ SÜRER GİBİ

      Sil
  8. Mrb arkadaslar bende almak istiyrum bu kremi nasil siparis etcem lutfenn yardimmm.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaça satıyorsun ...?

      Sil
    2. Gercekten getirtryormusunuz kaca peki....

      Sil
    3. Ne kadara satıyosunuz?

      Sil
  10. arkadaşlar bende denicem tavsiyelerinize uyarak

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Benim yaklaşık 2 senedir yüzümden gitmeyen bir leke var kaç doktora gittim herbiri birşey ve biri değişik krem ve yüz sabunu verdi kullanmadığım krem sabun kalmadı ve çok rahatsız oluyorum ve şimdi hamileyim kullansam bir zararı olur mu.. ??

    YanıtlaSil
  13. achromin krem kaldırılmadı daha bugün bulgar bir arkadaşım getirdi . onun yerine achroactive max olayını pek anlayamadm. bulgaristanda achromin 3 tl ama internette 20-30 tl olarak değişiyor..

    YanıtlaSil
  14. Arkadaslar yüzümde cok ben çıkmaya başladı onun için bişey onerirmisiniz bu krem benleri azaltiyomu

    YanıtlaSil
  15. 3 tüp kullandım, lekelerimde hiç bir açılma olmadı, işe yaramadı :(

    YanıtlaSil
  16. Bende kullandım bende pek bi etki olmadı ama nemlendirici gibi yumusatuyo cildi..erkek cildine faydası yok mu bunun ?

    YanıtlaSil
  17. Lekeler gitmiyor doktor tek çözüm lazerle sildirmek diyor..oyle kremle falan boş yere paranı harcama dedi..ve bilmedigin kremler cilt degerini bozabilir ph degeri falan bişeyler soyledi..leke ve benlere doktor müdahalesi hariç hiç bir çözümü yokmus malasef

    YanıtlaSil
  18. Yorumları okudum çok üzüldüm alırken umutlanmistim ise yar diye iki gün oldu bakalim deliyip gorsecez lekelerden kurtulmak için bu SD on cabam olacak ise yapsmsyipta yari diye bizi umutlsndiranlar hakkini helal etmiyorum

    YanıtlaSil
  19. Arkadaşlar ben bu kremi bir sene oldu kullanıyorum.Günes lekelerim vardı .Suan bile devam ediyorum tavsiye üzerine kullandim cokda memnun kaldım .Daha once lekeler icin baska krem kullandim 200 tl de bayıldım ama sonuc alamadım . Tavsiye ederim kullanmak isteyenlere yanında birde kil maskesini haftada ikikez yaparsanız dahada iyi sonuc alacaksınız emin olun.

    YanıtlaSil
  20. Ürünü kullanmaya basladim 20 gün oldu lekelerden acilma var birazcik bugüne kadar harcadigim onca kremlere çok üzüldüm inşallah bu kremle tamamen kurtulurum galiba ise yariyor bendegil arkadaslarim Esim yüzünde desiklik olduğunu söylüyorlar bu çok morel verici

    YanıtlaSil
  21. ben güneş yanığı maskesi olarak yeşil çaylı olanını kullanıyorum uzun zamandan beridir. ama denemekte fayda var yine de. teşekkürler bilgilendirmelerden dolayı

    YanıtlaSil
  22. Yuzdeki benlere de etki edermi acabaaa???

    YanıtlaSil
  23. 1 hafta kullandım yuzum sivilce tarlasına dondu normalde hiç sivilce yoktu tamam lekeleri geçirir zamanla ama yağlı cildi olanlar sakın kullanmasın

    YanıtlaSil
  24. Merhaba ..ben bu gün aldım ve kullanmaya başlıycam azerbaycanda çok ucuz ,türk parasıyla nerdeyse 3 lira gibi bişey ,,,ama bir şeyi merak ediyorum ,bu kremden sonra dışarı çıkınca güneş kremi kullanmalımıyım?lütfen cevap yazın

    YanıtlaSil
  25. Bu krem cox zererlidi,terkibinde hidroxinon adli madde var o da kanser yaratiyor

    YanıtlaSil
  26. Hayırlı Günler arkadaşlar;

    Sizleri Türkiye de tam olarak keşfedilmemiş doğal bir şifa kaynağıyla tanıştırmak istiyorum. Her evde bulunması gereken İlk yardım Kremi bütün cilt sorunlarınıza karşı etkili ve doğal çözüm olacaktır. Kullanan herkes memnun, eminim sizde memnun kalacaksınız. Bulgaristan'dan talebe göre getirtiyoruz.

    -Bu Kreme ulaşmak isteyenler sayfamıza mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...

    -Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

    3 AYRI ÖZEL ÇEŞİDİ İLE HİZMETİNİZDEDİR.

    1-Normal kutu 10 TL (Çok amaçlı yaralar ve her türlü cilt problemine karşı etkili doğal çözüm) 30gr

    2-Yüzlerinizde ki sivilce, leke, çatlak vb.. sorunlar için özel hazırlanan doğal yüz kremi 15 TL - 40gr

    3-Bebeklerinizin narin cildi için özel olarak hazırlanan pişik kremi Zdrave
    baby 15 TL - 40gr

    -Kargo fiyatı çok sipariş verseniz de değişmez.
    PTT kargo ile 6,50 TL

    https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/

    http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. Harika bir krem daha önce kullandım

    YanıtlaSil
  29. Bende kullandim yuzum sivilce doldu lekere de bi faydasini gormedim

    YanıtlaSil
  30. Bende kullandim yuzum sivilce doldu lekere de bi faydasini gormedim

    YanıtlaSil
  31. Faydasını görmeyenler acaba Bulgaristan'dan getirip kullananlar mi yoksa Türkiye'den alisveris sitelerinden alanlar mi? Türkiye de satılanlarin taklit olduğunu ve çoğu kisinin bu yuzden memnun kalmadığını düşünüyorum acikcasi. Nereden aldığınızı da belirtirseniz cok yardımcı olursunuz��

    YanıtlaSil
  32. Bende aldım ama sivilce yapıyor

    YanıtlaSil
  33. Arkadaşlar ben bir ay kullandım çok memnunum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne için kullandığınızı öğrenilir miyim yüzünüz icinse

      Sil
  34. Yüzümde 1,2tane sivilce çıkıyor ama lekeleri var sipariş verdim ama daha kullanmadım bende sivilce yapar mı cildim biraz yağlı
    Cevaplarsaniz çok çok sevinirim

    YanıtlaSil
  35. Tamı tamına 7 yıldır kullanıyorum halanda kullaniyorum lekeleri aparmiyor sadece açiyor başka da bi şey yok

    YanıtlaSil
  36. Kullanımı sabah temiz cilde önce 15 dakika krem snra yıka 15 dakika da serumu beklet dediler doğru mu ?

    YanıtlaSil
  37. Bazı achromin yazısının altında bulgaria yazarken bazılarında neden yok bunu çok merak ediyorum. Ayrıca bunlar yurt dışı ürünü olarak biliniyor fakat üretim yeri unuttum şuan ama Türkiye de bir şehir olarak yazıyor yeni Türkiye de üretiliyor bunun açıklamasını da açıkçası merak ediyorum. Cvp larsaniz sevinirim. Ayrıca Uşak bir şey paylaşım düzenli kullanan göz altı kararması ve lekesi olan biri vardı mucize şeklinde geçti çok şaşırdım. Fondöten kullanmadan bırakın dışarıyı evde bile dolanıyordu sindi birşey sürmeden bazen pudra bile yetiyor dışarı çıkabiliyor bunu da söylemeden edemedim

    YanıtlaSil