22 Aralık 2010 Çarşamba

ANEW Platinum 55+, AVON’un Paxillium şekillendirme teknolojisi ile geliştirilmiş ilk cilt bakım serisi



AVON’dan yaşınızı sır gibi saklayacak güçlü bir ilk daha!
ANEW Platinum 55+, AVON’un
Paxillium şekillendirme teknolojisi ile geliştirilmiş ilk cilt bakım serisi
AVON, cilt ve yaşlanma karşıtı bakım kategorisini,
55 yaş ve üzeri kadınlara özel olarak geliştirdiği yenilikçi
ANEW Platinum 55+ Serisi ile zenginleştirdi. Cildin beslenmesini sağlayan ipeksi yumuşaklıktaki serum ve gece kreminden oluşan ANEW Platinum 55+,
AVON bilim insanları tarafından keşfedilen devrim niteliğindeki
Paxillium şekillendirme teknolojisi ile formüle edilen ilk cilt bakım serisi.
Yapılan araştırmalar sonucu cildin Paxillin seviyesini %60 oranında artırdığı gözlemlenen cilt bakım serisini, 66 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Jacqueline Bisset de cilde genç görünümünü geri kazandırmaya yardımcı olduğu için tercih ediyor.
Dünyanın önde gelen güzellik şirketi olmanın yanı sıra dünyadaki kadınların hayatlarını geliştirmeye yardımcı olma misyonu ile 124 yıldır faaliyet gösteren AVON, cilt bakımı ve yaşlanma karşıtı bakım kategorisini devrim niteliğindeki yenilikçi serileri ile güçlendirmeye devam ediyor. AVON’un keşfettiği Paxillium şekillendirme teknolojisi ile geliştirilen ilk cilt bakım serisi olma özelliği taşıyan ANEW Platinum 55+, sarkık cilt ve kırışıklık görünümü ile mücadele ederek, 55 yaş ve üzeri kadınlara, yaşlarını sır gibi saklayabilecekleri gücü veriyor.
AVON bilim insanlarından, güzellik dünyasına bir armağan daha!
Hücrelerin gençlik proteini Paxillin’in, cildin yaşlanmasıyla birlikte azaldığını ilk kez AVON bilim insanları keşfetti ve Paxillin üretimini artırarak, hücre formunun gelişmesine yardım eden Paxillium Teknolojisi’ni geliştirdi. Devrim yaratan teknoloji kapsamında ANEW Araştırma Laboratuarları’nda üç yıllık geniş kapsamlı araştırmalar yapıldı. Bağımsız bir üniversitenin dermatoloji bölümünde test edilen bu teknoloji aynı zamanda, üç Amerikan patenti aldı.
Cilt Biyoloğu Dr. Uma Santhanam, ANEW Platinum Serisi ile sarkık cilt ve kırışıklık görünümünün artık geçmişte kalacağını vurgulayarak, “Paxillin, hücrelerin gençlik proteini. AVON Araştırma&Geliştirme Merkezi’nde görevli bilim adamları, cildin yaşlanmayla birlikte Paxillin’in azaldığını keşfeden ilk bilim insanları. Paxillium Teknolojisi ile formüle edilen Platinum Serisi cildin Paxillin seviyesini belirgin oranda artırıyor ve gençlikteki hatlarını geri kazanmasına yardım ediyor” diyor.
ANEW Platinum 55+, bilimsel olarak kanıtlandı
Paxillum Teknolojisi ile formüle edilen Platinum Serisi’nde bulunan geliştirilmiş ipeksi yumuşaklıktaki serum, cildin beslenmesini sağlıyor. En iyi sonucu elde etmek için her sabah ve akşam nemlendiriciden önce cilde uygulanması tavsiye ediliyor. Sadece 1 gece sonra cildin toparlandığı ve kırışıklık görünümünün hafiflemiş olduğu hissediliyor.* Platinum Serum’dan sonra kullanılan gece kreminin ise cilt yumuşaklığını yüzde 40 oranında artırdığı da klinik olarak kanıtlanmış durumda. Platinum gece kremi, sadece 2 hafta sonra boyun, çene çizgisi ve kırışıklık görünümünü daha hafiflemiş bir görünüme kavuşturuyor.**
Dünyaca ünlü aktris Jacqueline Bisset’in de tercihi
66 yaşında olan ve güzelliği ile hala göz kamaştıran dünyaca ünlü oyuncu Jacqueline Bisset, “Yaşım hakkında yalan söylemem. Cildim zaten her şeyi söylüyor” diyor ve ANEW Platinum 55+’in cildin yarattığı sonuçlardan memnuniyet duyduğunu dile getiriyor.
ANEW Platinum Serum ve Gece Kremi %30 İNDİRİMLİ!
53,20TL olarak satışa sunulan ANEW Platinum Serum ve 44,80TL olarak satışa sunulan ANEW Platinum Gece Kremi alanlara ayrıca Alicia Buckle Çanta hediye ediliyor. Her iki üründe de %30 İNDİRİM avantajından faydalanmak için www.avon.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 0800 211 44 80 numaralı ücretsiz danışma hattını arayabilirsiniz.
*151 panelist ile gerçekleştirilen 8 haftalık 09-141 sayılı Tüketici Çalışması.
* 151 panelistin katıldığı 8 haftalık 09-173 sayılı Tüketici Çalışması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder