22 Aralık 2010 Çarşamba

Tende doğallık modası Flormar Pretty

Flormar Pretty Serisi ile Naturel Görünüm!
Flormar, pretty serisi ile doğal görünümlü bir makyaj elde etmek artık çok kolay. Pretty serisinin yumuşak ve doğal yapısı ile mükemmel ve bir o kadar da doğal görünüme kavuşacaksınız.
Pretty Compact Pudra
Ciltteki kusurları kapatan ve cilde mat ve doğal bir görünüm kazandıran Pretty Compact Pudra, ciltte kalın ve rahatsız edici bir tabaka oluşturmuyor. Pretty Compact Pudra, pürüzsüz bir şekilde cilde yayılarak yüze canlılık veriyor. İçeriğindeki vitaminler sayesinde besleyici ve nemlendirici özelliğe sahip Pretty Compact Pudra, her tene uygun birbirinden farklı 6 farklı renk seçeneği sunuyor.
Fiyat: 7.80 TL.
Pretty Compact Allık
Flormar professional make up tarafından geliştirilen, Pretty Compact Allık pürüzsüz bir cilt ile birlikte, canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.Ultra ince bir yapıya sahip ve geliştirilen “Pretty Compact Allık”, özel geliştirilen mikro teknolojisiyle, ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlarken, gün boyu kalıcılığını koruyor. Doğal bir görünüm elde etmenizi sağlayan Pretty Compact Allığın kadifemsi yapısı kolay sürme olanağı da sunuyor. Pretty Compact Allığın özel yapısı, cildin terleme ve yağlanma etkilerini absorbe ederek, yüzünüzün parlamasını önlerken, sağlıklı bir görünüm sağlıyor.
Fiyat 7.80 TL.
Pretty Compact Dörtlü Far
Ciltte kadifemsi ve pürüzsüz bir etki yaratan Pretty Compact Dörtlü Far’ın içeriğindeki kristal inci özü ile parlak bir etki yaratmanızı sağlıyor. Pretty Compact Dörtlü Far’ın 6 farklı renk tonu, gözlerinizde mat ve pürüzsüz bir görünüm için sağlıyor.
Fiyat 7,80 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder