29 Aralık 2010 Çarşamba

EYÜP SABRİ TUNCER SİPARİŞLERİM GELDİ..



40 TL lik seti yılbaşı kampanyası sebebiyle 4.90 TL ye aldım.. Kokusu müthiş.. Sabah sıktım halada üzerimde kokusunu hissediyorum.. Yanunda oto parfümü aldım çilek sepeti onun da kokusu çok güzel ve kalıcı.. Kampanya 30 Ocağa kadar uzatılmış almak isteyenler TIK TIK

Vücut Losyonu
Naturel Perfume Jewels Hot Kisses vücut losyonu , Afrikanın egzotizmini ,batı dünyasının enerjisi ile harmanlayan,etkileyici kültürler arası bir koku profiline sahiptir.Bu etkileyici karışım , hindistan cevizinin tatlı dokunuşlarıyla açılır.Orta notunda gül,lila,zambak ve yasemin ile zarifçe harmanlanır.Sandal ve mavi tropikal çiçeklerle oluşturulan dip not ise sofistike ve genç bir ruhu yansıtır. Duş aldıktan sonra yada dilediğiniz zaman kullanabilir ,taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkartabilirsiniz.Ürünü tüm vücudunuza hassas bir şekilde uygulayınız.



El ve Vücut Kremi
Naturel Perfume Jewels Hot Kisses ekstra nemlendiricili el ve vücut kremi, Afrikanın egzotizmini, batının enerjisi ile harmanlayan, etkileyici kültürler arası bir koku profiline sahiptir. Bu etkileyici karışım, hindistan cevizinin tatlı dokunuşlarıyla açılır. Orta notunda gül, lila, zambak ve yasemin ile zarifçe harmanlanır. Sandal ve mavi tropikal çiçeklerle oluşturulan dip not ise sofistike ve genç bir ruhu yansıtır. Duş aldıktan sonra ya da dilediğiniz zaman kullanabilir; taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkartabilirsiniz. Ürünü tüm vücudunuza ve ellerinize hassas bir şekilde uygulayınız.



Vücut Parfümü
Naturel Perfume Jewels Hot Kisses vücut parfümü, Afrikanın egzotizmini ,batı dünyasının enerjisi ile harmanlayan,etkileyici kültürler arası bir koku profiline sahiptir.Bu etkileyici karışım , hindistan cevizinin tatlı dokunuşlarıyla açılır.Orta notunda gül,lila,zambak ve yasemin ile zarifçe harmanlanır.Sandal ve mavi tropikal çiçeklerle oluşturulan dip not ise sofistike ve genç bir ruhu yansıtır. Duş aldıktan sonra yada dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder