22 Aralık 2010 Çarşamba

Avrupa Networking


KENDİ İŞİNİZİN SAHİBİ OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Burayı tıklayarak kataloğa  bakabilirsiniz ÜRÜNLER SİZE KATALOG FİYATINDAN %30 %40 indirimli gelicek



Hepimizin ihtiyacı olan başta Pierre Cardin bayan ince külotlu çorap ve taytları, Bunun yanında son derece kaliteli ve çok uygun fiyatlı şık gecelikler, babydoll’ler, pijamalar, sütyenler, külotlar, atletler ve korseler ile erkek ve çocuk iç giyim ürünleri katalogdan satarak para kazanmaya ne dersiniz?

Kime Satacağım?

Başta kendiniz olmak üzere toplumun her kesiminden herkes sizin potansiyel müşteriniz. Çünkü, iç giyim ve çorap hepimizin temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Unutmayın, kendi ihtiyaçlarınızı çok ama çok ucuza giderebileceksiniz.

Kimler Satıcı Olabilir? Ne Kazanacağım?

Ev hanımları, emekliler, memurlar, çalışanlar, öğrenciler ve ailesine ya da kendi bütçesine ek gelir sağlamak isteyenler. Kısaca ben bu işten para kazanmak istiyorum diyen herkes.

Az bir zaman ayırarak cep harçlığınızı kazanabilir, mutfağınızın ihtiyaçlarını giderebilir, çocuklarınızın servis giderini karşılayabilirsiniz. Biraz daha fazla zaman ayırarak kiranızı hatta ev/araba taksitinizi bile ödeyebilirsiniz.

Başarılı Olabilir miyim?

Bugüne kadar hiç böyle bir iş yapmamış olabilirsiniz. Bu işi yapmak için bilgisayar bilgisine, yabancı dile, satış tecrübesine vb. özelliklere sahip olmanız gerekmiyor. İhtiyacınız olan tüm destek ve eğitimleri Avrupa Networking size sağlayacaktır. Başaracaksınız ...

Kataloğu alıp satışa nasıl başlayabilirim?

Avrupa Networking temsilcisi olmak için yabancı dil, bilgisayar bilgisi, tecrübe, sermaye, eğitim gerekmez. Ben bu işten para kazanmak istiyorum diyen herkes temsilcimiz olabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder