22 Aralık 2010 Çarşamba

Yumuşacık bir cilt için Flormar Hand & Body


Flormar kişisel bakım ürünleri Hand & Body Krem çeşitleri ile cildinizi nemlendiriken, mükemmel, pürüzsüz ve sağlık bir cilt elde etmenizi sağlıyor. Bütün cilt tipleri ile uyumlu Flormar el ve vücut kreminin 5 farklı çeşidi bulunuyor. 
Aleo Vera
İçeriğinde Aleo Vera bulunan Flormar el vücut kremi cildinizi besliyor ve ferahlatıcı etkisiyle rahatlatıyor. Doğal iyileştirici özelliği buluşan Aleo Vera, cildinizdeki ölü hücrelerin yeniliyor. Ayrıca gliserin ve shea butter özü ile cildin nem dengesini koruyor.
Mango
Mango özlerinden elde edilmiş yağlar bulunan bakım kremi, cildi yumuşatıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayan Mango özlü krem, cildin elastikiyetini koruyor. Cildi çevresel faktörlere karşı koruyon el ve vücut kremi, tropikal kokusuyla da bakımı keyifli hale getirir.
Çilek
İçeriğindeki %100 doğal çilek özleriyle doğal antioksidan vazifesi gören krem, cildinize doğal ışıltı sağlıyor. Gliserin ve shea butter içeriği nemlendiriyor ve bakım yapıyor. İlk andan itibaren kokusu dinlendirici bir etki yaratıyor.
Zeytinyağı
Zeytin çekirdeklerinden elde edilen yağlar ile Flormar el ve vücut kremi, cildinizde yoğun bir nemlendirici özellik sağlıyor. Hücresel su kaybını önleyerek, cilt hücrelerini besliyor. Cilt hücrelerinin yaşlanmaya karşı direncini aktivite ediyor.
Nar
Flormar nar içerikli el ve vücut kremi, demir, kalsiyum, fosfor mineralleri ile C ve B1, B2 vitaminlerini barındırıyor. Tüm içeriğiyle cildin nem dengesini korurken, cildinize ipeksi bir doku kazandırıyor. Kokusu ile cildinizle mükemmel uyum sağlıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder