8 Ocak 2011 Cumartesi

5 günde selülitsiz hayat




Ünlü manken Ebru Şallı fazla kilolarından ve selülitlerinden kurtulmak isteyenler için bir içecek formülü geliştirdi.

Detoks etkisi yapan içecek 5 günde etkisini gösteriyor.Mankenliğin yanında yemekle, platesle ilgilenen ve kitap yazan Ebru Şallı kendisinin keşfettiği ve özellikle selülite çok iyi geldiğini söylediği bir içeceğin formülünü verdi. 

5 GÜNDE FARK ETTİ

Şallı keşfinin sonuçlarının kanıtlandığı bir detoks içeceği olduğunu belirtti. Herkesin evinde yapabileceği bu içeceği her sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak alan birisinin, 5 günde kendisindeki değişimi fark edeceğini söyleyen Şallı, bu konuda hayli iddialı. Ebru Şallı şöyle konuştu: “Formülümü yıllardır yemekle, kaloriyle ve neyin zararlı, neyin faydalı olduğunu öğrendiğim için inceleyerek buldum. Bu içecek vücuttaki toksinleri atıp, yağların hızlı bir şekilde yakılmasına yardımcı oluyor. 5 günde farkı gördüm. Selilütli bölgeleri sıkılaştırıyor. Herkes bu içeceği evinde yapabilir."

iŞTE EBRU ŞALLI'NIN KEŞFi

3 Kabak
2 Enginar
1 Avuç Brokoli
1 Avuç Maydanoz
1 Orta boy soğan
Yarım limon suyu 

Sebzeleri az suda haşlıyorsunuz. 

Daha sonra bu suyla birlikte sebzeleri blendırdan geçiriyorsunuz. Üzerine limon suyunu da ekleyip tekrar blendırda karıştırdıktan sonra soğuk veya sıcak olarak içebiliyorsunuz. İçine başka hiçbir şey katmıyorsunuz. Sabahları günde 1 bardak içiyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder