4 Ocak 2011 Salı

Dermalogica’dan göz çevresindeki sorunlara “doğal” çözüm Total Eye Care

Dermalogica’nın göz çevresindeki sorunlara yönelik özel ürünü “Total Eye Care” tamamen doğal içeriğiyle mor halkaların görünmesini engellerken, şişliklerin ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı oluyor. SPF15 güneş filtresi içeren ürün, hassas göz çevresini güneşin zararlı etkilerine karşı koruyor.


Yıllarla birlikte, çevresel etkenler de cildi olumsuz olarak etkilemeye başlıyor. Yılların olumsuz izlerine ilk olarak hassas göz çevresinde rastlanıyor. Bir sabah kalkıp aynaya baktığımızda ilk çizgiyi görmek birçoğumuzun en büyük korkusu… Konu göz çevresi olunca mesele sadece çizgilerle de bitmiyor. Yorgun bir günün sonunda, uykusuz geçen bir gecenin sabahında ya da stresli olduğunuzda göz çevresindeki torbalanmalar ya da morluklar çok daha moral bozucu olabiliyor.

Dermalogica’nın ödüllü ürünü Total Eye Care, göz çevresindeki tüm bu sorunlarla baş edecek kadar iddialı! Total Eye Care, formülündeki nazik meyve asitleri ve bitkisel özler sayesinde göz çevresindeki kırışıklıkları ve şiş bölgeleri kontrol altına alıyor. SPF15 güneş filtresiyle cilt yaşlanmasının en büyük nedeni olan güneş ışınlarını bloke eden Total Eye Care, aynı zamanda içeriğindeki demiroksit ve mika pigmentlerinin oluşturduğu doğal renkli yapısıyla göz çevresindeki siyah halkaları gizleyor.

Tavsiye edilen perakende fiyatı: 160,00 TL 15 ml

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder